شبکههای توزیع به منظور کاهش تلفات توان، توازن بار، و خدمات تعمیرات در شرایط عملیاتی حیاتی پیکربندی مجدد میشوند [1]. تاثیر MG بر پیکربندی مجدد شبکه توزیع (DNR) در [2-4] بحث شده است. به منظور حل کردن مسئله DNR بهینه برای حداقل کردن تلفات توان، الگوریتم PSO با استفاده از روشهای تولید شده توسط MCS در [2] ارائه شده است. پخش بار اقتصادی بار (ED) و DNR با درنظر گرفتن هزینههای تولید و ذخیره سازی در MG، ابزار و تلفات توان شبکه به صورت OF ، در [3,4] مطالعه شده است. ژنراتورهای توزیع شده (DG) توسط طبیعت تصادفی با توجه به پیش بینی داده آب و هوا درنظر گرفته شده است. با این حال، بار ED و DNR در بازههای زمانی مشترک درنظر گرفته نشده اند.
پیکربندی مجدد MG در [5-8] تحلیل شده است. یک الگوریتم جدید به منظور حل کردن مسئله پیکربندی مجدد MG مبتنی بر یک نمودار تصمیم گیری دودویی منظم شده جهت حداقل کردن هزینه تلفات توان در [5] حل شد است. یک روش برنامه ریزی ترکیبی به منظور حل کردن مسئله پیکربندی مجدد MG جهت حداقل کردن تلفات توان و ذخیره سازی مجدد خدمات در [6] پیشنهاد شده است. با در نظر گرفتن نیازمندیهای عملیاتی، حداکثر ساختن بار و اولویت تامین تقاضا پس از خطا، برخی روشهایی که مبتنی بر الگوریتم ژنتیک و نظریه گراف هستند و به منظور پیکربندی مجدد در MG استفاده شدهاند، در [7] ارائه شدهاند. با صرف نظر از تلفات توان و ظرفیت خط، یک روش جهت بازیابی هرچه بیشتر بارها با حداقل عملیات سوئیچینگ در [8] ارائه شده است. با این حال، طبیعت تصادفی منابع انرژی تجدیدپذیر و تقاضا بار در MG ها در این مقاله صرف نظر شده است.
MG UD و ED در [9-14] بحث شده است. یک مدل تصادفی برای در نظر گرفتن عدم قطعیت انرژی باد در [9] ارزیابی شده است. روشهای مختلفی توسط MCD تولید شده و جهت حل مسئله UC اعمال میشود. یک روش احتمالاتی شامل روش تخمین نقطه برای مدیریت عدم قطعیت و الگوریتم بهینه سازی خط-تطبیقی برای مدیریت بهینه انرژی MG در [10] ارائه شده است. روش تحولی پیشنهاد شده، منجر به ایجاد بهینههای محلی میشود. یک الگوریتم جدید مبتنی بر الگوریتم PSO بهبود یافته تطبیقی به منظور بهینه سازی مدیریت چند-هدفه MG در [11] پیشنهاد شده است. سه الگوریتم بهینه سازی برای عملیات MG در [12] توسعه داده شده است. یک بهینه سازی چند-هدفه با استفاده از ضرایب وزنی جهت سازماندهی نسبت هزینههای تولیدی و محیطی به مسئله اقتصادی و محیطی MG، در [13] اعمال شده است. یک روش احتمالاتی جدید با استفاده از تابع توزیع احتمال متغیرها و روش چرخ رولت در [14] پیشنهاد شده است. برخی روشها با استفاده از روش احتمالاتی پیشنهاد شده تولید میشوند. آنگاه، روشهای مشابه به آن حذف میشوند. یک الگوریتم بهینه سازی تجمعی زنبور خود-تطبیقی در [15] پیشنهاد شده است. مدلسازی های عدم قطعیت مختلف مرور شده و 2m+1 روش تخمین نقطه برای مدلسازی عدم قطعیت تقاضاهای بار، قیمت بازار، WT و سیستمهای فتوولتائیک استفاده شده است. UC در یک MG شامل چندین شبکه مواری نیروگاه سلول سوختی PEM موازی در مرجع [16-17] ارزیابی شده است. هدف، بهینه سازی اندازه تجهیزات ذخیره سازی و واحدهای تعهد است و لذا توان خروجی با مراحل 15 دقیقهای در طول روز برنامه ریزی شده است. یک الگوریتم دو مرحلهای به منظور حل پیچیدگی مسئله بیان شده توسط طبیعت احتمالاتی بار گرمایی/الکتریکی، فتوولتائیک و توان خروجی WT و قیمت بازار برنامه ریزی میشود.
برخی از جنبههای جدید در مقالات DNR در [18,24] بیان شده است. مشخصه داده تغییرپذیر با زمان در [18,20] درنظر گرفته شده است. یک روش جهت تعیین طرح پیکربندی مجدد سالیانه با درنظر گرفتن هزینه سوئیچینگ و متغیرهای وابسته به زمان مانند مشخصههای بار، در [18] پیشنهاد شده است. بهترین ساختار برای هر ساعت در [19] تعیین شده است که قصد در جهت حداقل کردن تلفات توان و هزینههای سوئیچینگ دارد. با در نظر گرفتن بارهای متغیر با زمان، یک روش احتمالاتی برای DNR بهینه جهت کاهش کل هزینه اجرا، شامل تلفات توان و هزینه سوئیچینگ در [20] ارائه شده است. روش پیشنهاد شده میتواند یک توازن بهینه بین تعداد سوئیچینگ و تلفات توان ایجاد کند.
پیکربندی مجدد با انواع مختلفی از داده نامعلوم در [21,22] ارائه شده است. انواع مختلف عدم قطعیت در [21] به منظور ارزیابی توزیع تصادفی در حضور نیروگاه های سلولی سوختی، مدلسازی شده است. تحلیل بازهای در [22] جهت مقابله با عدم دقت و عدم قطعیت در وروردی قابل اطمینان، پارامترهای الکتریکی و داده باز جهت بیان یک روش پیکربندی جهت دار قابل اطمینان جهت بهبود عملکرد شبکه توزیع استفاده شده است. یک روش جهت تبدیل یک شبکه توزیع به یک MG خودکار در [23] ارائه شده است. این روش تعداد، سایت، و اندازه DG ها و مشخصههای ساختاری در شبکه توزیع را تعیین میکند. تحلیلهای چند-طرحی با مفهوم نظریه تصمیم گیری به [24] جهت تعیین پیکربندی توزیع درون روز اعمال شده است. پیکربندیهای تعیین شده سپس به منظور فرموله کردن یک پاسخ تقاضا به دست آمده در کاهش تقاضا جهت کاهش بیشتر در تلفات شبکه توزیع استفاده شده است.
با این حال، هیچ کدام از مقالات اشاره شده در بالا، پیکربندی مجدد و UC را به صورت همزمان در نظر نگرفتهاند. همانطور که مقالات نشان میدهند، پیکربندی جدد احتمالاتی و UC برای مدیریت بهینه MG، یک روش عملیاتی جدید است. با درنظر گرفتن عدم قطعیت انرژی باد و تقاضا بار، پیکربندی مجدد و UC همزمان برای برنامه ریزیهای اسعتی به منظور تخمین مزایای MG در محیط نامعلوم استفاده میشود. این مقاله شامل پنج بخش است. در بخش فرمول بندی مسئله، این مسئله معرفی میشود. در بخش الگوریتم پیشنهادی، الگوریتم پیشنهادی توصیف میشود. بخش نتایج شبیه سازی، بیانگر نتایج شبیه سازی بوده و قسمت نتیجه گیری به بیان نتایج اختصاص دارد.