اسناد چندرسانه ای (MMD) به دو روش به آموزش مرتبط هستند: حرفه ای های آینده باید برای اجرای وظیفه پیچیده ایجاد چندرسانه ای آموزش ببینند و چندرسانه ای نیز با موفقیت در فازهای مختلف فرآیند آموزشی استفاده شده است. این مقاله روی آموزش برای چندرسانه ای بر چهار جنبه مختلف تمرکز می کند: فناوری، طراحی، هدف و محتوا.
جایگاه کنونی آموزش برای چندرسانه ای توسط تحلیل حوزه دانشگاهی در صربستان و کشورهای همسایه و همچنین از طریق چند مثال دیگری نشان داده می شود. نتایج تحلیل نشان می دهد که جنبه محتوای چندرسانه عمدتا در برنامه درسی علوم اطلاعات و کتابخانه (LIS) پوشش داده می شود.
ما جایگاه دوره الزامی اسناد چندرسانه را در برنامه درسی LIS در دانشکده زبان شناسی تاریخی، دانشگاه بلگراد نشان می دهیم. این امر به عنوان یک پروژه تیمی کل نسل دانشجویان در آخرین سال مطالعات خود سازمان دهی شده است، که در آن هر نسل باید موضوعی مهم از منظر حفظ میراث فرهنگی را مد نظر قرار داده و آن را به صورت چندرسانه ای ارائه کند. در این مقاله ما مشخص می کنیم که این رویکرد تا چه میزان موفق بوده است، هم از نظر معلم و همینطور از نظر دانشجویان.