بازی های المپیک 2016 در ریو برزیل اتفاق خواهد افتاد که رویداد بزرگ صنعت ورزش در سال 2016 خواهد بود و لازم خواهد بود که چندین ساختار ورزشی را مدیریت کند تا انواع مختلفی از منابع را با بهره وری ادغام نماید و یکپارچه کند.به منظور به انجام رساندن اهداف شرکت هایی که در حال تصور و توسعه ساختار بازی ها هستند ، چندین مدل مدیریت پروژه اتخاذ شده است. به منظور آنالیز و تجزیه و تحلیل مدلهای مدیریت پروژه در این پژوهش ، تلاش خواهیم کرد تا به این سوال پژوهش جواب دهیم: “کدام مدل مدیریت پروژه به بهترین وجه مناسب رویداد بزرگ و عظیمی همچون بازی های المپیک 2016 است؟” محدودیت منابع ، هزینه و زمان ، متغیرهایی هستند که بر اتخاذ مدل مدیریت پروژه تاثیر می گذارند . با توجه به مطالعات انجام شده در المپیک های قبلی، مدیران پروژه با چالش های مختلفی مواجه می شوند و مدل های اتخاذ شده می تواند یکپارچگی را بر ابزارهای پراکنده و مختلف مدیریت پروژه ایجاد کند. مدل های کامل مدیریت پروژه به رویکردهای مدیریت سود می رسانند و تعریف و استفاده از برنامه های استراتژیک را که فزاینده تکنیک های کنترل مدیریت پروژه است را تقویت می کند و همچنین مدل پایداری نیاز است تا اتمام موفقیت آمیز یک پروژه را با فضای بازی های المپیک ، هماهنگ کند.
مدل های پایدار بر اساس نظارت و گزارش عملکرد اجتماعی، زیست محیطی و اقتصادی به منظور آماده سازی یک پروژه است. با استفاده از این مدل بازی های المپیک ، سازمانها و نهاد های عمومی مسئول بازی ها ، پاسخ گوتر و مسئولیت پذیرتر خواهند شد. اگرچه باید اذعان کرد که روش های توسعه پایدار که در تشکیلات و سازماندهی بازی ها به طور کامل یکپارچه شده اند ، اولین مرحله از مراحل پروژه است و برای سالهای زیادی ادامه خواهند داشت.برای اینکه بازی های المپیک یک مثال و نمونه ای از توسعه پایداری باشد، آنها می بایستی در ابتدا به سیاست و خط مشی های ناحیه ای و شهری بلند مدت بر اساس اصول پیشرفت و توسعه پایدار ، یکپارچه شوند.آنها هم چنین می بایستی در شمول و شفافیت به عنوان دستیابی به تعالی و تعقیب مزیت ها ریشه یابی شوند وبا توجه به تعریف سازمان ملل از توسعه پایدار که متمرکز بر تعادل بین نیازهای اقتصادی و اجتماعی افراد و توانایی منابع و اکوسیستم های زمین برای رفع نیازهای حال و آینده است، صرفا نمی بایستی فقط برورزشکاران تمرکز کنند بلکه بر سازماندهندگان و برنامه ریزان شهری متمرکز شوند.
مطابق با ساختار این مقاله ، مروری بر نشریات ارائه خواهد شد که مدلهای مدیریت پروژه را پوشش می دهد، یعنی مدل پایدار مدیریت پروژه و مدل کامل . بر اهمیت مدیریت پروژه بحث خواهد شد که می تواند به عنوان یک ابزار یکپارچه مفید برای مدیران در بازی های المپیک 2016، عرضه شود و مدل پیشنهادی از قابلیت و میزان پایداری مدیریت پروژه این رویداد عظیم را ارائه خواهد کرد .