این مقاله به اثر منابع پاسخگویی بار (DRRs) به عنوان نتیجه و پیامدی از اجرای برنامه های پاسخگویی بار (DRPs) در بازار های برق می پردازد. در واقع این مقاله، مفهوم تجاری DRP را با تعهد واحدها (UC) برای حل مسئله “التزام واحدها و پاسخگویی بار” ترکیب می کند. این مسئله مرکب هزینه عملکرد شبکه را بوسیله پتانسیل DRP برای کاهش بعضی از قیود برنامه UC و جلوگیری از تولید واحد هایی که هزینه تولیدشان زیاد است ، کاهش می دهد. در اینجا به کارگیری مدل DRP پیشنهادی به عنوان یک مفهوم نو در بازار برق در نظر گرفته شده است. در این مقاله یک رویکرد پویا برای شرکت ارائه دهنده گان سرویس DR در بازار برق به منظور ماکزیمم کردن سود آن ، ارائه شده است. این مقاله همچنین در نظر دارد تا به صورت همزمان مدل عرضه تجاری DRPs فوق الذکر را با منحنی های عرضه ژنراتورها در مسئله التزام واحد UC بررسی کند ، که این مسئله UC برای به حداقل رساندن هزینه های بهره برداری با توجه به قیود گوناگون حل شده است. عملکرد رویکرد پیشنهادی از طریق مطالعات عددی سیستم استاندارد 10 واحده IEEE مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج ، اثربخشی و مزیت های روش پیشنهادی را نشان می دهد.
یکپارچه سازی منابع پاسخگویی بار (DRRs) تجاری با تعهد واحدها (UC)
27,500 تومانشناسه فایل: 6230
- حجم فایل ورد: 859.5KB حجم پیدیاف: 478.6KB
- فرمت: فایل Word قابل ویرایش و پرینت (DOCx)
- تعداد صفحات فارسی: 24 انگلیسی: 9
- دانشگاه:Faculty of Electrical and Computer Engineering, Tarbiat Modares University, Tehran, Iran
- ژورنال: International Journal of Electrical Power & Energy Systems (2)
چکیده
مقدمه مقاله
در برنامه ریزی استراتژیک آژانس بین المللی انرژی ، فعالیت های طرف تقاضا به عنوان اولین انتخاب در تمام تصمیم گیری های سیاست انرژی به دلیل منافع بالقوه شان در هر دو سطح اقتصادی و عملیاتی معرفی شده است. برنامه های پاسخگویی بار ، فعالیت های کوتاه مدت هستند ، که توسط مشتریان برای تنظیم مصرف برقشان به منظور کاهش نوسانات قیمت های بازار برق یا مسائل قابلیت اطمینان در شبکه الکتریکی ، گرفته می شود. کاهش عرضه و هزینه ، کاهش وابستگی به سوخت ، افزایش قابلیت اطمینان سیستم قدرت و یک افزایش در درآمدها بعضی از منافعی هستند که از پیاده سازی برنامه های مدیریت سمت تقاضا (بار) (DSM) حاصل می شود.[1,3,4]سه نوع از اقدامات مدیریت بار بر مبنای هدف کلی برنامه مدیریت بار (LM) وجود دارد[5] .
- برنامه های محیط زیست محور : دنبال می کند اهداف محیطی و اجتماعی را با کاهش استفاده از انرژی ، به تعویق انداختن استفاده از واحدهای آلوده که منجر به افزایش بهره وری انرژی و یا کاهش انتشار گازهای گلخانه ای می شود.
- برنامه های شبکه محور :رسیدگی کردن به چالش ها در شبکه برق توسط کاهش تقاضا بوسیله راه هایی که قابلیت اطمینان سیستم را در کوتاه مدت و بلند مدت حفظ کند ، به تعویق انداختن و یا اجتناب از نیاز به ارتقا و احیای اجرای زیربنای انتقال و توزیع .
- برنامه های بازار-اقتصاد محور : پاسخ های کوتاه مدت به شرایط بازار برق ارائه می دهد تا هزینه های کلی عرضه انرژی را ، کاهش دهد و مارجین یا حاشیه رزرو را افزایش دهد و نوسانات قیمت را کاهش دهد .
پاسخگویی برای تغییرات انگیزش در مصرف برق توسط کاربران نهایی ایجاد و تاسیس گردید. افزایش شگرف تقاضای الکتریسیته ، استفاده از DRP را برای مشتری ها و اپراتور های سیستم جذاب کرده است.[2,6,8].
برنامه پاسخگویی بار به سه گروه اصلی تقسیم بندی می شود : برنامه های نرخ مبتنی بر زمان (TBRPs) ، برنامه های تشویقی (IBPs) ، برنامه های مبتنی بر بازار (MBPs) که در شکل (1) نشان داده شده است.
هر یک از این گروه ها از چندین برنامه تشکیل شده است. برنامه های مبتنی بر زمان شامل : زمان استفاده (TOU) ، قیمت گذاری زمان واقعی (RTP) ، قیمت گذاری پیک بحرانی (CPP) . این برنامه ها سطوح مختلف قیمت های ارائه شده را به مشتری ها نشان می دهد ، حداقل با TOU و حداکثر با RTP .[2] . در TBRPs تغییرات قیمت برق برای دوره های زمانی مختلف چنین مشتریانی باید مصرف خود را با توجه به زمان و تعرفه های مرتبط ، تنظیم کنند.
IBPs تشکیل شده است از : کنترل مستقیم بار (DLC) ، برنامه پاسخگویی بار اضطراری (EDRR) ، سرویس وقفه پذیر/قابل قطع (I/C) ، برنامه بازار ظرفیت (CAP) . DLC و EDRP برنامه های داوطلبانه هستند و اگر مشتریان مصرف را قطع نکنند ، جریمه نخواهند شد. I/C و CAP برنامه های اجباری هستند و مشتری های ثبت نام شده اگر مصرف را قطع نکنند، در معرض جریمه هستند. در IBPs مشتری ها تشویق می شوند با اپراتور سیستم مستقل (ISO) یا شبکه محلی تا مصرف خود را تعدیل کنند.
علاوه بر این MBPs شامل : مزایده تقاضا ، برنامه های خدمات کمکی (A/S) . برنامه های DB مشتریان بزرگ را تشویق می کند تا بارشان را در یک قیمت خوب کاهش دهند ، به طوری که آنها برای کاهش بارشان مشتاق می باشند و یا شناسایی که آنها در قیمت های اعلام شده ، چه میزان بار را کاهش خواهند داد. برنامه های A/S به مشتری ها اجازه می دهد که انقطاع بار را در بازارهای برق به عنوان ذخیره عملیاتی به مزایده بگذارد.
در روش مبتنی بر بازار ، تمام شرکت کننده گان در دو گروه طبقه بندی می شوند : کاربران سرویس DR (DRSUs) و ارئه دهنده گان سرویس DR (DRSPs). DRSUs به پاسخگویی بار نیاز دارند تا کارشان و قابلیت اطمینان سیستم را بهبود ببخشند در حالی که ، DRSPs گردآورندگان و مشتری ها هستند که برای افزایش سودشان ، DR ارائه می کنند. این ساختار باعث ایجاد یک بازار کارآمد برای تجارت DR می شود. همانطور که در [9] معرفی شده است ، DRPs به عنوان یک کالای قابل معامله در بازار برق تلقی می شود. که در آن اپراتور معامله پاسخگویی بار (DRXO) هر دو تقاضای جمعی و منحنی های عرضه فردی را جمع آوری می کند. سپس عرضه و تقاضا را در یک قیمت مشترک تصفیه می کند.[9].
برنامه های DR برای پیاده سازی در شبکه به صورت موفقیت آمیز با مشکلات مهمی مواجه شده است. مرجع[10] بعضی از موانع مهم در مورد DR را نشان داده است. یکی از این شکست های مشترک پاسخگویی بار ، ناتوانی مشتریان در شرکت پیوسته در DRPs است که اصطلاحا “خستگی پاسخ” نامیده میشود. ارائه دهندگان خدمات پاسخگویی بار در این مقاله به عنوان نهادی برای مدیریت مشارکت کاربران نهایی در DRPs در نظر گرفته شده اند. یک رهیافت پویا برای مدلسازی رفتار ارائه دهندگان سرویس DR به منظور حداکثر کردن سود آن ، پیشنهاد شده است.
در زمان مشابه ، اپراتور مستقل سیستم ISO تلاش می کند تا سیستم با کمترین هزینه ممکن ، کار کند. ایده مسئله التزام واحد ها و پاسخگویی بار در این مقاله پیشنهاد شده است تا ISO منحنی عرضه ژنراتورها و منحنی های عرضه پاسخگویی بار DRSPs را ادغام و یکپارچه کرده و سپس مسئله را حل کند.
در حقیقت این مقاله ، هر دو طرف بازار تجاری DR ، یعنی خرید و فروش را بررسی می کند. از سوی دیگر نهادهای سرویس پاسخگویی بار وجود دارد ، آنهایی که مجری هستند تا ظرفیت های DR مشتریان را مدیریت کنند و منابع DR را در شبکه فراهم کنند. همانطور که در بالا ذکر شد ، هدف اصلی آنها از ، حداکثر کردن سود آن از فراهم کردن DRPs می باشد. از این منظر ، این مقاله یک روش پویا برای DRSPs به منظور مشارکت در برنامه های پاسخگویی بار ، معرفی می کند . از سوی دیگر ISO فراهم می کند تمام منابع در شبکه را تا به طور بهینه بار شبکه را فراهم کند. برنامه ISO حداقل کردن هزینه های بهره برداری از شبکه می باشد. برنامه التزام واحد و DR انعطاف پذیری بیشتری به ISO برای مدیریت کردن قیود سیستم و نیاز به بهبود شرایط عملکرد سیستم ، خواهد داد. نتایج بدست آمده از حل مسئله پیشنهادی به طور همزمان ، وضعیت روشن و خاموش بودن ژنراتورها به علاوه DRSPs و همچنین مقدار توانی که باید در طول مدت افق زمانی از پیش تعیین شده فراهم شود ، را تعیین می کند.
قاب زمان معادلات DR باید با قاب زمان سیستم همزمان باشد. هر دو قاب زمانی می توانند به مقیاس های زمانی مختلفی از قبیل روز پیش ، ساعت پیش ، زمان واقعی و غیره تقسیم بندی شوند. این مقاله فقط مقیاس زمانی روز پیش را بررسی می کند.
همانطور که ذکر شد در این مطالعه ، در مسئله UC منحنی عرضه DRSPs به طور یکجا با منحنی عرضه ژنراتورها ، در نظر گرفته شده است. برنامه زمانی تولید و مسئله UC همواره به عنوان یک موضوع مهم در تحقیقات سیستم های قدرت ، نشان داده شده اند. UC یک ماهیت ترکیبی با مشخصه چند پریودی صحیح به فرم غیر خطی و غیر محدب دارد ، به خوبه مسئله مختلط با عدد صحیح UC شامل وضعیت روشن و خاموش بودن واحد های تولیدی و مقادیر تولید ژنراتورها برای تامین تقاضای پیش بینی شده برای افق زمانی داده شده ، می باشد.[11-13] . برنامه بهینه باید هزینه تولید سیستم را در طول دوره زمانی مطالعه حداقل کند ، در حالی که تقاضای بار ، نیازمندی های ذخیره چرخان ، و قیود فیزیکی و عملیاتی هر یک از واحد های تولیدی را ارضا کند[14-17]. چندین روش هیبرید ، ابتکاری ، قطعی در دهه های اخیر ، برای حل UC به عنوان یک مسئله بهینه سازی ترکیبی مختلط با عدد صحیح غیر محدب با مقیاس بزرگ ، پیشنهاد شده است . به طور کلی روش های قطعی ، زمانی که اندازه مسئله بزرگ و یا متوسط باشد ، قادر به یافتن راه حلی در قاب زمانی در دسترس نیستند.[18,19] . این محدودیت های منجر شدند به معرفی روش های ابتکاری[20-22]. الگوریتم های ابتکاری بهینه سازی ممکن است مزیت هایی برای حل چنین مسئله های بهینه سازی پیچیده داشته باشند. در حالی که مشکل اصلی روش های ابتکاری این است که آنها نمی توانند راه حل بهینه را تضمین کنند. از آنجایی که یک نیاز برای بهبود تکنیک های حل UC موجود وجود دارد ، روش های هیبرید تجربه شده اند.[23-25].
DRPs ابزار مفیدی برای اپراتور مستقل سیستم هستند که می تواند در یک دوره زمانی نسبتا کوتاه در شرایط بحرانی سیستم فعال شود. در کار قبلی نویسندگان[26] ، یک مدل اقتصادی از بارهای پاسخگوی هزینه تشویقی برای DRPs مبتنی بر مفهوم “کشش قیمت تقاضا” و “تابع سود مشتریان” گسترش یافته است. تمرکز [26] بر روی کنترل مستقیم بار(DLC) و برنامه های پاسخگویی بار اضطراری [EDRPS] می باشد که به عنوان برنامه های داوطلبانه مبتنی بر تشویق طبقه بندی شده اند. در برنامه ها این موضوع در نظر گرفته شده است که ISO برای کاهش بار مشتریان به آنها جایزه می دهد اما تخلف آنها را جریمه نمی کند. علاوه بر این برای بررسی اقدامات اقتصادی و محیطی محور IBPs داوطلبانه ، یک فرمولاسیون جدید انتشار هزینه مبتنی بر مسئله التزام واحد مربوط به DRRs (UCDR) در این کار نویسندگان معرفی شده است.[26]
فراهم کردن مقدار مورد نیاز بار و ذخیره به عنوان یک موضوع بسیار مهم از مسئله زمانبندی تولید در نظر گرفته شده است. بنابراین منابع پاسخگویی بار می توانند برای ارضا کردن مقادیر بار و ذخیره مورد تقاضا فراخوانده شوند. همانطور که قبلا ذکر شد ، DRPs ابزار مفیدی برای اپراتور مستقل سیستم هستند که در شرایط بحرانی سیستم در یک دوره زمانی نسبتا کوتاه می توانند فعال شوند. بنابراین به کارگیری برنامه های پاسخگویی بار می تواند برای پوشش بخشی از دغدغه های عرضه بار و ذخیره ، در نظر گرفته شود.
مرجع [27] ، شاخصی برای ارزیابی پاسخ مشتری ، معرفی کرده است. سپس برنامه ریزی زمانی تولید و پاسخگویی بار در این مرجع مورد بحث قرار گرفته است. مدل های اقتصادی TBRPs و IBPs در بسیاری از پژوهش های محققان در سال های اخیر مطرح شده است.[28-33]. والرو و همکاران[28] روش های را برای مشتری و سیاست های پاسخگویی بار در بازار برق جدید را مورد بحث قرار داده اند.[29,30]. یک مدل اقتصادی از بارهای پاسخگویی قیمت بر اساس مقدار ثابت کشش قیمت نشان داده اند. برنامه های تسویه بازار در [31] مورد بحث قرار گرفته است که منافع اقتصادی آنها به شما می رود. در مطالعه قبلی نویسندگان [26,32-34] ، یک مدل اقتصادی از بارهای پاسخگو اقتباس شده است.
نگوین و همکارانش در [9] ، یک ساختار خطی معمولی برای منحنی عرضه DRSPs با ضریب ثابت برای MBPs در نظر گرفته اند. در این مقاله یک ساختار پویا برای تابع تقاضا پیشنهاد شده است. مدل پیشنهادی به خاطر ضرایب ثابت منحنی های عرضه DRSPs که برای هر ساعت از برنامه زمانبندی به طور جداگانه تعیین شده اند ، پویا نامیده می شود. پویایی بازار نتیجه تصمیمات شرکت کنندگان می باشد.[35]. در روش پویای پیشنهادی هر یک از منحنی های عرضه DRSPs بر اساس رفتار دیگر ارائه کنندگان در ساعات قبل بدست آمده است. این همچنین به مقدار پاسخگویی بار که برای هر ساعت مورد نیاز است ، بستگی دارد.علاوه بر این ، منحنی های عرضه پاسخگویی بار پویایی مذکور در کنار منحنی های عرضه ژنراتورها در یک مسئله التزام واحد ، در نظر گرفته خواهد شد. برنامه زمانی بهینه ژنراتورها و نرخ نفوذ DR به عنوان یک نتیجه از این مسئله بدست خواهد آمد.
همانطور که در بالا ذکر شد ، هدف DRSPs ماکزیمم کردن سود از طریق تجارت DR می باشد. با این حال ، کاهش هزینه بهره برداری به عنوان اصلی ISO در نظر گرفته شده است. علاوه بر این ژنراتورها می توانند استراتژی هایی برای ماکزیمم کردن سود آن داشته باشند. اما استراتژی آنها پشت حیطه و محدوده این مقاله می باشد.
باقیمانده مقاله به صورت زیر سازماندهی شده است. جزئیات فرمول مسئله در بخش 2 توضیح داده شده است. روش تحقیق و بررسی یک رهیافت پویا برای مشارکت DRSPs در برنامه های پاسخگویی بار در این قسمت به طور دقیق شرح داده شده است. بخش 3 شبیه سازی عددی را نشان می دهد و سرانجام ، نتیجه گیری در بخش 4 ارائه شده است.
ABSTRACT Integrating commercial demand response resources with unit commitment
This paper investigates the impact of demand response resources (DRRs) as the consequence of implementing demand response programs (DRPs) on power markets. Indeed, this paper incorporates commercial concept of DRPs with unit commitment (UC) to solve “unit and DR commitment” problem. This mixed problem will decrease the network operation cost by using of DRPs’ potential to mitigate some UC constraints and avoiding some highly priced generation of units. Here, employing the proposed DRPs model is considered as a new concept in electricity market. In this paper, a dynamic approach is proposed for participating DR service providers in power markets in order to maximize their profits. This paper also aims to concurrently consider the aforementioned commercial DRPs supply model with the generators supply curves in the unit commitment problem, which is solved to minimize operational costs considering multifarious constraints. Performance of the proposed approach is investigated through numerical studies using a standard IEEE 10-unit test system. The results show the efficiency and advantage of the proposed methodology.
Highlights ► A dynamic approach has been proposed for bidding strategy of DR service providers. ► Demand response programs have been introduced as a commercial commodity. ► DRSP supply model has been considered concurrently with the supply curve of units. ► Decreased amount of operation cost due to enrolling DRSPs.
Introduction
In the strategic plan of International Energy Agency (IEA), demand side activities are introduced as the first choice in all energy policy decisions, because of their potential benefits both at operation and economic levels [1]. Demand response programs are short-term activities taken by customers to adjust their electricity consumption in order to mitigate the volatility of electricity market’s prices; or reliability problems on the electricity network [2]. Cost and emission reduction, decrease of fuel dependency, increase in power system reliability, and an increase in revenues are some of the benefits resulting by implementing demand side management (DSM) programs [1,3,4]. There are three types of demand side management measures based on the overall purpose of the load management (LM) program [5]:
- Environmental-driven programs: Achieves environmental and/or social goals by reducing energy usage, deferring commitment of polluted units, leading to increased energy efficiency, and/or reduced greenhouse gas emissions.
- Network-driven programs: Deals with challenges in the electricity network by reducing demand in ways that maintain the system reliability in the immediate term and over the longer term, deferring or avoiding the need for distribution and transmission infrastructure enforcements and upgrades.
- Economic/Market-driven programs:Provides short term responses to electricity market conditions to reduce the overall costs of energy supply, increase the reserve margin and mitigate the price volatility.
Demand response is established to motivate changes in electricity consumption by end-users. Dramatic increases in electricity demand have made the use of DRPs more attractive to both customers and system operators [2,6–8]. DRPs are divided into three basic categories so-called, Time Based Rate Programs (TBRPs), Incentive-Based Programs (IBPs) and Market-Based Programs (MBPs) as depicted in Fig. 1.
Each of these categories is consisted of several programs. Time Based programs include: Time of Use (TOU), Real Time Pricing (RTP), Critical Peak Pricing (CPP). These programs expose customers to varying levels of price exposure; the least with TOU and the most with RTP [2]. In TBRPs, the electricity price changes for different periods, so customers should adjust their consumption according to the time and associated tariffs.
IBPs consist of Direct Load Control (DLC), Emergency Demand Response Program (EDRP), Interruptible/Curtailable service (I/C), Capacity market Program (CAP). DLC and EDRP are voluntary programs, and if customers do not curtail consumption, they are not penalized. I/C and CAP are mandatory programs, and enrolled customers are subjected to penalties if they do not curtail when directed. In IBPs, customers are being encouraged with independent system operator (ISO) or local utility to moderate their consumption. Moreover, MBPs include: Demand Bidding (DB) and Ancillary Service (A/S) programs. DB programs encourage large customers to provide load reductions at a price at which they are willing to be curtailed, or to identify how much load they would be willing to curtail at posted prices. A/S programs allow customers to bid load curtailments in electricity markets as operating reserves. In the market-based approach, all players are categorized in two groups: DR Service Users (DRSUs) as well as DR Service Providers (DRSPs). DRSUs need demand response to improve their business and system reliability while, DRSPs are aggregators and customers who provide DR to increase their benefit. This structure creates an efficient market for trading DR. As introduced in [9], DRPs is treated as a tradable commodity in the power market where, the demand response exchange operator (DRXO) collects both the aggregated demand and individualized supply curves. Then, it clears the supply and demand at a common price [9].
DR programs are faced with some important barriers to be successfully implemented in the network. Ref. [10] has raised some important barriers related to DR. One of these common failures of demand response is the inability of customers to continuously participate in DRPs so called ‘‘response fatigue’’. Demand response service providers are considered in this paper as entities to manage the participation of end-users in DRPs. A dynamic approach is proposed to model the behavior of DR service providers in order to maximize their profit. At the same time, the ISO tries to operate the system with minimum possible cost. The idea of ‘‘Unit and DR commitment’’ problem is proposed in this paper that ISO should integrate generators’ supply curves as well as DRSPs’ DR supply curves and then solving the problem.
In fact, this paper considers both side of DR trading market, i.e. selling and purchasing. On the one hand, there are demand response service entities who are executers that manage customers’ DR capacities and provide DR resources in the network. As above mentioned, their main goal is to maximize their profit of providing DRPs.
From this point of view, this paper introduces a dynamic method for DRSPs to participate in demand response programs. On the other hand, ISO caters all resources in the network to optimally provide network’s load. His optimal schedule is to minimize the operation cost of the network. Unit and DR commitment program will give more flexibility to ISO to manage systems’ constraints and needs to improve the system operational conditions. The results of solving the proposed problem will simultaneously determine the on/off status of generators as well as DRSPs and also the amount of power that they should provide during the pre-specified time horizon. The time frame of DR trading must coincide with that of the system. Both time frames could be divided into different time scales such as day ahead, hour ahead, real time, etc. This paper addresses only the day ahead time scale.
As mentioned, in this study, DRSPs’ supply curve will concurrently be considered with generators supply curve in a unit commitment (UC) problem. Generation scheduling and UC problem have always been presented as important issues in power system researches. UC has a combinational nature with true multi period characteristics in the form of nonlinear and non-convex as well as mixed-integer problem. UC involves on/off status of generation units and generators production values to meet the forecasted demand for a given time horizon [11–13]. The optimal schedule should minimize the system production costs during the study period, while satisfying load demand, spinning reserve requirements, and the physical as well as operational constraints of each individual unit [14–17]. Several deterministic, heuristic, and hybrid methods have been proposed in the last decades for solving the UC as a large scale, nonconvex, and mixed-integer combinatorial optimization problem. In general deterministic methods are unable to find a solution within the available time frame, when the problem is medium or large size [18,19]. These limitations have been redounded to introduce the heuristic methods [20–22]. Heuristic optimization algorithms may have some advantages to solve such a complicated optimization problem, while the main drawback of heuristic methods is that they cannot guarantee the optimal solution. Since there exist a need for more improvement to the existing unit commitment solution techniques, hybrid methods have been experienced [23–25].
DRPs are useful tools for the independent system operator, which can be activated within a relatively short time in critical system conditions. In the authors’ previous work [26], an economic model of price/incentive responsive loads for DRPs has been developed based on the concept of ‘‘price elasticity of demand’’ and ‘‘customers’ benefit function’’. The focus of [26] is on direct load control (DLC) and emergency demand response programs (EDRPs) which are categorized as voluntary incentive-based programs. In these programs, it is considered that ISO prizes the customers for load reduction, but does not penalize their violation. Furthermore, for investigating both economic- and environmental-driven measures of voluntary IBPs, a new formulation of cost-emission based unit commitment problem associated with DRRs (UCDR) is introduced in this authors’ work [26].
Providing the required amount of load and reserve is considered as a crucial issue of generation scheduling problems. Therefore demand response resources can also be called to satisfy the value of demand load and reserve. As previously mentioned, DRPs are useful tools for the ISO which can be activated within a relatively short time in critical system conditions. Therefore, employing of demand response programs can be considered to cover part of the concerns of load and reserve supply. Ref. [27] has introduced indices for evaluating customer response. Then, scheduling of generation and demand response has discussed in this reference. Economic models of tbrps and ibps have been addressed in many researchers in recent years [28– 33]. Valero et al. [28] have discussed methods for customer and demand response policies in new electricity markets. [29,30] have presented an economic model of price responsive loads based on the constant value of price elasticity. Market clearing programs are discussed in [31], which takes their economic benefits into account. In the authors’ previous studies [26,32–34], an economic model of responsive loads has been derived. Nguyen et al. [9] have considered a typical linear structure for DRSPs’ supply curves with constant coefficient for MBPs. In this paper, a dynamic structure for the demand function is suggested. The proposed model is called dynamic, because the constant coefficients of DRSPs’ supply curves are determined for each hour of scheduling, separately. The dynamics of the markets are the results of players’ decisions [35]. In the proposed dynamic approach, each of DRSPs’ supply curves is achieved based upon other providers’ behavior in previous hours. It also depends on the amount of demand response, which is required for each hour. Furthermore, the aforementioned dynamic demand response supply curves will be considered beside the generators’ supply curves in a unit commitment problem. The optimum scheduling of generators and the DR penetration rate will also be attained as the result of this problem. As above mentioned, the aim of DRSPs is to maximize their own profit by trading DR. However, reduction of operation cost is considered as the main aim of ISO. Furthermore, generators can have some strategies to maximize their own profit. However, their strategy is behind the scope of this paper. The rest of the paper is organized as follows. The problem formulation is explained in details in Section 2. The procedure of investigating a dynamic approach for participating DRSPs’ in demand response programs is elaborated in this section. Section 3 conducts the numerical simulations. Finally, concluding remarks are drawn in section 4.
- مقاله درمورد یکپارچه سازی منابع پاسخگویی بار (DRRs) تجاری با تعهد واحدها (UC)
- ترکیب مفهوم تجاری DRP با التزام واحدها (UC) برای حل مسئله "التزام واحدها و پاسخگویی بار"
- یکپارچه سازی منابع پیکسایی تجاری با التزام واحدها
- پروژه دانشجویی یکپارچه سازی منابع پاسخگویی بار (DRRs) تجاری با تعهد واحدها (UC)
- یکپارچه سازی منابع واکنش به تقاضای تجاری
- پایان نامه در مورد یکپارچه سازی منابع پاسخگویی بار (DRRs) تجاری با تعهد واحدها (UC)
- تحقیق درباره یکپارچه سازی منابع پاسخگویی بار (DRRs) تجاری با تعهد واحدها (UC)
- مقاله دانشجویی یکپارچه سازی منابع پاسخگویی بار (DRRs) تجاری با تعهد واحدها (UC)
- یکپارچه سازی منابع پاسخگویی بار (DRRs) تجاری با تعهد واحدها (UC) در قالب پاياننامه
- پروپوزال در مورد یکپارچه سازی منابع پاسخگویی بار (DRRs) تجاری با تعهد واحدها (UC)
- گزارش سمینار در مورد یکپارچه سازی منابع پاسخگویی بار (DRRs) تجاری با تعهد واحدها (UC)
- گزارش کارورزی درباره یکپارچه سازی منابع پاسخگویی بار (DRRs) تجاری با تعهد واحدها (UC)