در این مطالعه، برای کشف ابعاد یک ساختار جدید تحت عنوان شایستگی مدیریت زنجیره تامین کارآفرینی (SCM) بنگاه های کوچک و متوسط، ادبیات مورد بررسی و مصاحبه ای با مدیران انجام گرفت. ما صلاحیت SCM کارآفرینی را از لحاظ پنج ساختار رتبه اولی: رویکرد نوآوری، گرایش فعالانه ،شاخص های ریسک پذیری، سرمایه رابطه ای و قابلیت هماهنگی اندازه گیری کردیم. ما پیشتر پیشنهاد دادیم که این شایستگی به صورت مستقیم و غیر مستقیم از طریق استراتژی SCM های شرکت بر عملکرد SME ها تاثیر می گذارد. مجموعه ای از داده های بررسی که از تامین کنندگان OEM خودرو در پنج کشور آسه آن جمع آوری و برای آزمون مدل تحقیق استفاده شد. نتایج نشان می دهد که پنج ساختار، ابعاد مهم شایستگی SCM کارآفرینی هستند و به طور غیر مستقیم بر عملکرد تاثیر می گذارد. یافته های ما بینش ارزشمندی در مورد تامین کننده های شیوه های SCM یک SME و اثرات آن ها بر عملکرد شرکت ارائه می دهد.
شایستگی مدیریت زنجیره تامین کارآفرینی (SCM) و کارایی بنگاه های کوچک و متوسط (SMEs)
29,500 تومانشناسه فایل: 7640
- حجم فایل ورد: 471.4KB حجم پیدیاف: 229.9KB
- فرمت: فایل Word قابل ویرایش و پرینت (DOCx)
- تعداد صفحات فارسی: 25 انگلیسی: 22
- دانشگاه:
- College of Business, University of Nevada Las Vegas, Las Vegas, NV 89154-6009, USA
- Department of Industrial Engineering, Faculty of Engineering, Thammasat University, Klong Luang, Pathumthani 12121, Thailand
- ژورنال: International Journal of Production Research (1)
چکیده
مقدمه مقاله
در این محیط رقابتی جهانی، بسیاری از شرکت ها به مدیریت زنجیره تامین (SCM) به عنوان یک شایستگی استراتژیک پایه برای به دست آوردن برد رقابتی استفاده می کنند. فلسفه پشت SCM، بر ادغام یکپارچه فعالیت های ارزشگذار در سراسر حدودهای سازمانی پافشاری می کند تا کالا و خدمات به بازار عرضه نماید. اگر چه SCM در اشکال مختلف وجود دارد، اما هدف کلیدی آن همواره بسته به سطوح یکپارچگی، عملکرد فردی و صنایع ، ایجاد یک استراتژی تعاملی مرزی بین سازمانی است که هم خریداران و هم تامین کنندگان را قادر می سازد تا با ادغام فعالیت های خود اتلاف را از بین ببرند. با وجود اثرات مثبت SCM بر عملکرد شرکت ، تحقیق نشان داده که سازمان هایی که در زنجیره تامین در یک بخش بازار مشابه شرکت دارند می تواند به طور چشمگیری سطوح عملکرد متفاوتی را تجربه کنند (Hsu et al.، 2009) . متاسفانه، تحقیقات کمی برای بررسی ارتباط بین شایستگی SCM و عملکرد، به ویژه در بین بنگاه های کوچک و متوسط (SMEs) صورت گرفته است. از این رو، پرسش اساسی مربوط به منابع نامشهودی است که شرکت ها می تواند با موفقیت در یک زنجیره تامین استفاده و بکار بگیرند. این سوال بسیاری از نظریه های موثر در پیدایش رفتار SCM، از جمله نظریه مبتنی بر منابع ، اقتصاد هزینه های معاملاتی و نظریه تبادل اجتماعی را برانگیخته است.
این نظریه ها عمدتا بر شرکت های تولیدی بزرگ تمرکز می کند، هیچ نظریه ای به رفتار SCM بنگاه های کوچک و متوسط مرتبط نیست. این روند به دلیل اینکه در بخش زیادی از قرن بیستم، شرکت های تولیدی بزرگ سهم غالب اقتصاد جهان را اشغال کردند قابل فهم، است. با این حال، در اوایل دهه 1990، بنگاه های متوسط و کوچک (SMEs) بیش از نیمی از فعالیت های اقتصادی داخلی در توسعه یافته ترین کشورها را به خود اختصاص دادند. به عنوان مثال، در بخش تولید ایالات متحده در سال 2000 ، SME ها 98 درصد همه تولید کنندگان را به خود اختصاص و دو سوم نیروی کار را استخدام کرده بود. سهم SME های تولیدی از آنجایی که همچنان به ایجاد شغل های بیشتر و ایجاد نرخ رشد سریع تر مبادرت می کنند، نسبت به تولید کنندگان بزرگ افزایش می یابد.
علیرغم برتری رو به رشد SME ها، تحقیقات کمی به منابع نامشهودی که این شرکت ها برای رونق و رشد، گسترش می دهند به ویژه در رابطه با زنجیره های تامین، پرداخته است. SME ها نسخه های کوچکتر شرکت های بزرگ نیستند (Williams 2006). این شرکت ها به دلیل فقدان اندازه و منابع متنوعی که شرکت های بزرگ دارا هستند، به ویژه در صنایع متمرکز فناوری وسرمایه ، هنگام مواجه شدن با زنجیره تامین از مزایای منابع عظیم محروم اند (Blackwell et al. 2006). در عوض، آنها با منابع محدود، عدم هویت برند و مدیریت ناقص محدود می شوند. این شاخص ها موانع قابل توجهی را ایجاد می کنند و رفتار SME ها را تحت تاثیر قرار می دهند چرا که یک دقیقه اشتباه می تواند باعث سقوط یک شرکت کوچک شود (Ren et al. 2010). و از این رو SME هایی ، که قصد مشارکت در SCM دارند برای غلبه بر معایب اندازه و منابع مرتبط باید بر مزایای منحصر به فرد و احتمالا مجزا از آن چه که در تحقیقات شرکت های بزرگ دیده می شود ، تکیه کند (Bayraktar et al. 2010).
این مطالعه تلاش می کند با بررسی این فاصله (gap)، در پیشینه کارآفرینی و SCM ایفای نقش کند. در وهله اول، ما نقش شایستگی خاص SCM کارآفرینی، که به عنوان قابلیت بی نظیر SCM برای تشخیص و پیگیری فرصت های شغلی که به رشد و موفقیت می رسیم، تعریف می کنیم. شایستگی های شغلی برای ادبیات عملکرد و استراتژی سازمانی به موضوع تحقیقاتی مرکزی تبدیل شده است، اما هدف تحقیقات تجربی کمی به شناسایی مجموعه شایستگی های SCM که ممکن است فرایندهای نوآوری زمینه ساز و زیربنای موفقیت کارآفرینی در بین شرکت های بی شمار در یک زنجیره تامین را مشخص کند پرداخته است. دانش فعلی در این زمینه ناکامل و ناقص است و مزایا و سود شرکت های که در زنجیره تامین لایق و شایسته هستند، و یا آنچه که برای رسیدن به این شایستگی لازم است هنوز مشخص نیست. دوم اینکه، به منظور گسترش دانش در این حوزه، ما در ابتدا به دنبال این امر هستیم که آیا موازاتی بین ادبیات کارآفرینی و SCM وجود دارد. اصول کلیدی متعددی در ادبیات کارآفرینانه معرف ویژگی های نوپای مدیران تامین هستند. جدول 1 قابلیت های خاص قابل اعمال SCM و کارآفرینی را از دیدگاه های نظری مختلف اقتصاد هزینه معاملاتی ، دیدگاه منبع محور و نظریه سرمایه اجتماعی را نشان می دهد. بنابراین ما کار خود را با مروری بر ادبیات کارآفرینی و مصاحبه با دست اندرکاران جهت توصیف ویژگی های خاص کارآفرینان که با ویژگی های مدیران تامین همتراز هستند آغاز خواهیم کرد. ما همچنین یک ساختار جدید, شایستگی SCM کارآفرینی، که ویژگی های کلیدی شرکت و عواملی که باید مجموعا عملکرد شرکت را افزایش دهد را مرتبط می سازد را تصویرسازی می کنیم. برای بررسی تاثیر شایستگی SCM کارآفرینی بر عملکرد شرکت ، ما یک سری مصاحبه را انجام دادیم و عوامل ویژه ای که منعکس کننده شایستگی SCM کارآفرینی در بنگاه های متوسط و کوچک هستند را شناسایی کردیم. سوم اینکه، ما براساس یافته های بدست آمده از بررسی پیشینه و مصاحبه های صورت گرفته با دست اندرکاران ، مدل تحقیقاتی جهت آنالیز اثرات روابط و مداخله گر مستقیم و غیرمستقیم شایستگی SCM کارآفرینی بر استراتژی های SCM و عملکرد شرکت گسترش می دهیم. بنابراین، ما سعی می کنیم با ارتباط یک مقدمه و واسطه به شیوه ای منسجم برای عملکرد SCM ها در ادبیات کارآفرینی و SCM نقش داشته باشیم .
در بخش بعد، ما یک دلیل منطقی برای پیدایش کارآفرینی در SCM ارائه می دهیم. سپس ادبیات مربوطه را خلاصه و مفهوم شایستگی SCM کارآفرینی را بر اساس مدل نظری پیشنهادی را تصویرسازی خواهیم کرد. بعد از آن، مجموعه ای از فرضیات به منظور ارزیابی اعتبار مطالعه ، ارائه و روش تحقیق را توضیح و فرضیات تحقیق را مبتنی بر بررسی پیمایشی را آزمایش می کنیم. در نهایت، یافته های خود را گزارش و این مطالعه را با چند مفهوم مدیریتی و پیشنهاداتی برای تحقیقات آینده نتیجه گیری می کنیم .
ABSTRACT Entrepreneurial SCM competence and performance of manufacturing SMEs
This study reviewed the literature and interviewed managers to discover the dimensions of a new construct called the entrepreneurial supply chain management competence of small and medium-sized enterprises. We measured entrepreneurial SCM competence in terms of five first-order constructs: innovation orientation, proactiveness orientation, risk-taking characteristics, relational capital, and coordination capability. We further proposed that this competence affects SMEs’ performance directly and indirectly via the firm’s SCM strategies. A set of survey data collected from automotive OEM suppliers in five ASEAN countries was used to test the research model. Results show that the five constructs are important dimensions of entrepreneurial SCM competence, and that they affect performance indirectly. Our findings provide valuable insights about the enablers of an SME’s SCM practices and their effects on firm performance.
Introduction
In this immensely competitive global environment, many firms resort to supply chain management (SCM) as a core strategic competence to gain competitive edge. The philosophy behind SCM stresses the seamless integration of value-creating activities across organisational boundaries to bring products and services to market. Although SCM exists in many different forms, depending on the levels of integration, individual performance, and industries, its key objective invariably is to create an inter-organisational, boundary spanning strategy that enables both buyers and suppliers to integrate their activities to eliminate waste.
Despite the positive influences of SCM on firm performance though, research has shown that organisations that participate in the supply chain in the same market segment can experience dramatically different performance levels (Hsu et al. 2009). Unfortunately, there is a lack of research to explore the linkage between SCM competence and performance, especially among small and medium-sized enterprises (SMEs). Hence, the fundamental question pertains to the intangible resources that firms can employ to engage successfully in a supply chain. This question has motivated many influential theories on the genesis of SCM behaviour, including the resource-based view, transaction cost economies, and social exchange theory.
These theories focus primarily on large manufacturing firms; no theory pertains to the SCM behaviour of SMEs. This trend is understandable, because for much of the twentieth century, large manufacturing firms occupied the dominant share of the world economy. However, by the early 1990s, SMEs accounted for more than half of the domestic economic activity in most developed nations. For example, in the US manufacturing sector in 2000, SMEs accounted for 98% of all manufacturers and employed two-thirds of the workforce. The share of manufacturing SMEs continues to increase as they continue to create more jobs and generate faster growth rates than large manufacturers.
Despite the growing salience of SMEs, little research has looked into the intangible resources that these firms deploy to thrive, especially with respect to supply chains. SMEs are not simply smaller versions of large firms (Williams 2006). Since they lack the size and diverse resources that large firms possess, especially in the capital- and technology intensive industries, SMEs lack the advantage of massive resources when they engage in a supply chain (Blackwell et al. 2006). Instead, they are constrained by their limited resources, lack of brand recognition, and imperfect management. These characteristics constitute significant barriers and influence the behaviour of SMEs because a minute mistake can cause a small firm to collapse (Ren et al. 2010). Hence, SMEs that intend to engage in SCM must rely on unique advantages, probably distinctly diverse from those discovered in research of large firms, to overcome their size- and resource-related disadvantages (Bayraktar et al. 2010).
This study attempts to contribute to the SCM and entrepreneurship literature by exploring this gap. First, we examine the role of a specific entrepreneurial SCM competence, which we define as the inimitable SCM capability for recognising and pursuing business opportunities that engender success and growth. Business competences have become central research themes for organisational strategy and performance literature, but little empirical research has aimed to uncover the bundles of SCM competences that may characterise the innovative processes underlying entrepreneurial success among the countless firms in a supply chain. Current knowledge in this area is fragmented and incomplete, and the benefits for firms that are competent in the supply chain, or what it takes to achieve this competence, is not yet clear. Second, to extend the knowledge in this area, we first seek to establish whether a parallel exists between literature in entrepreneurship and SCM. Several key tenets from entrepreneurial literature are representative of more nascent attributes of supply managers. Table 1 illustrates the specific capabilities applicable to SCM and entrepreneurship from the different theoretical perspectives of transaction cost economics, resource-based view, and social capital theory. We therefore begin with an overview of entrepreneurship literature and interview practitioners to describe specific attributes of entrepreneurs that align with features of supply managers. We also conceptualise a new construct, entrepreneurial SCM competence, which incorporates key firm characteristics and factors that collectively should enhance firm performance. To study the impact of entrepreneurial SCM competence on firm performance, we conduct a series of interviews and identify specific factors that reflect entrepreneurial SCM competence in SMEs. Third, based on our findings from the literature review and interviews with practitioners, we develop a research model to analyse the direct and indirect intervening effects of entrepreneurial SCM competences on SCM strategies and firm performance. Thus, we attempt to contribute to the SCM and entrepreneurship literature by linking an antecedent and mediator in a cohesive manner to SMEs’ performance.
In the following section, we provide a rationale for the emergence of entrepreneurship in SCM. We then summarise relevant literature and conceptualise the concept of an entrepreneurial SCM competence based on our proposed theoretical model. Next, we develop a set of hypotheses to assess the validity of our study, explain our research method, and test the hypotheses by means of a survey-based study. Finally, we report our findings, and conclude the study with several managerial implications and suggestions for future study.
- مقاله درمورد شایستگی مدیریت زنجیره تامین کارآفرینی (SCM) و کارایی بنگاه های کوچک و متوسط (SMEs)
- شایستگی کارآفرینی SCM و عملکرد تولید SMEs
- پروژه دانشجویی شایستگی مدیریت زنجیره تامین کارآفرینی (SCM) و کارایی بنگاه های کوچک و متوسط (SMEs)
- صلاحیت SCM کارآفرینانه و کارایی SME
- پایان نامه در مورد شایستگی مدیریت زنجیره تامین کارآفرینی (SCM) و کارایی بنگاه های کوچک و متوسط (SMEs)
- تحقیق درباره شایستگی مدیریت زنجیره تامین کارآفرینی (SCM) و کارایی بنگاه های کوچک و متوسط (SMEs)
- مقاله دانشجویی شایستگی مدیریت زنجیره تامین کارآفرینی (SCM) و کارایی بنگاه های کوچک و متوسط (SMEs)
- شایستگی مدیریت زنجیره تامین کارآفرینی (SCM) و کارایی بنگاه های کوچک و متوسط (SMEs) در قالب پاياننامه
- پروپوزال در مورد شایستگی مدیریت زنجیره تامین کارآفرینی (SCM) و کارایی بنگاه های کوچک و متوسط (SMEs)
- گزارش سمینار در مورد شایستگی مدیریت زنجیره تامین کارآفرینی (SCM) و کارایی بنگاه های کوچک و متوسط (SMEs)
- گزارش کارورزی درباره شایستگی مدیریت زنجیره تامین کارآفرینی (SCM) و کارایی بنگاه های کوچک و متوسط (SMEs)